Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

"Void"

to 24.8. kello 19.00

Åbo domkyrka

Konsert med Enselble MMXX kring temat "Void" (Tomrum).

Programmet bjuder på en serie reflektioner kring olika aspekter av tomrum - gåtfulla labyrinter, frånvaro, tomhet, längtan och sorg. I musiken möts också gammalt och nytt, med renässanstida pärlor ur Ensemble MMXX lunchmusik varvade med både äldre och nyare musik. Bland tonsättarna finns namn som Bernard de Cluny, Guillaume de Machaut, Johannes Ockeghem, Pierre de la Rue, Steve Reich och Urmas Sisask.

Den här konserten är en del av programmet i konst- och vetenskapsevenemanget Aboagora, som ordnas av Åbo Akademi, Åbo Universitet, Stiftelsen för Åbo Akademi och Konstakademin vid Åbo Yrkeshögskola.

Fritt inträde. Åbo svenska församling fungerar som medarrangör vid konserten.

Åbo svenska församlingLinkki avautuu uudessa välilehdessä