Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Samuli Putro: Mies ja kitara

Samuli Putro

pe 20.10. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Akustinen soolokonsertti Turun tuomiokirkossa

Zen Cafén laulajana monelle tutuksi tullut Samuli Putro esiintyy akustisessa soolokonsertissa Turun tuomiokirkossa perjantaina 20.10.23 klo 19.

- Samuli Putron musiikki ja tekstit ovat hyvin syvällisiä, henkisiäkin, sanoo tuomiorovasti Aulikki Mäkinen. - Tässä konsertissa ihminen pääsee pohtimaan elämän suuria kysymyksiä musiikin kautta. Elämä, kuolema, rakkaus… Ne ovat kaikki osa ihmisenä olemista. Juuri nämä kysymykset ovat pohjimmiltaan myös kristinuskon käsittelemiä kysymyksiä. Nyt Putron kappaleita pääseekin kokemaan ainutlaatuisessa ympäristössä: Turun tuomiokirkossa.

Putro tunnetaan vaatimattomuudestaan ja ihmisläheisistä kappaleistaan. Hän on suosittu artisti, ja keikkailee laajalti hyvin erilaisissa ympäristöissä.

Lippu konserttiin maksaa 20€, niitä voi ostaa ennakkoon Tuomiokirkon infosta 1.9. alkaen. Kirkossa ei ole merkittyjä paikkoja, sisäänpääsy konserttiin alkaa tuntia ennen tilaisuutta.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä