Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Arkkipiispan jouluaaton hartaus

Jouluinen Tuomiokirkko juhlavalaistuksessa kuvattuna ulkoa, kuva Veijo Lindgren.

su 24.12. kello 16.00

Turun tuomiokirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa jouluaaton hartauteen kansallispyhäkköön!

On jouluaatto ja suuri juhla on alkanut. Valmistelut, keskeneräisetkin, saa jäädä taakse. On aika käydä itse juhlaan ja toivottaa joulun lapsi, Jeesus, tervetulleeksi. Jouluaaton hartauden toimittaa arkkipiispa Tapio Luoma, häntä avustaa Miika Ahola. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Markku Hietaharju.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä