Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Uudenvuoden päivän jumalanpalvelus Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

ma 1.1. kello 10.00

Turun tuomiokirkko

Tervetuloa aloittamaan uutta vuotta kansallispyhäkköön!

Uudenvuodenpäivä on otsikoitu kirkkokäsikirjassa sanoilla "Jeesuksen nimessä". Jeesus -nimi tarkoittaa "Herra on apu, Herra pelastaa". Tähän nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Sanajumalanpalveluksen pappina on Minttu Väisänen, kanttorina Jukka Pietilä

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä