HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

Loppiaisen messu Tuomiokirkossa

Jouluinen Tuomiokirkko juhlavalaistuksessa kuvattuna ulkoa, kuva Veijo Lindgren.

Tervetuloa loppiaisen messuun kansallispyhäkköön!

Loppiaisen evankeliumi kertoo meille idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille, joulun sanoma kuuluu kaikille.

Saamme saarnavieraaksi Elina Siukosen Suomen Lähetysseurasta. Hänen lisäkseen messua ovat tekemässä Tuomas Vaura ja Aulikki Mäkinen. Musiikista vastaa Anu Åberg.

Tuomiokirkossa käytetään 3. messusävelmäsarjaa.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta on saatavissa pyydettäessä.