Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Loppiaisen messu Tuomiokirkossa

Jouluinen Tuomiokirkko juhlavalaistuksessa kuvattuna ulkoa, kuva Veijo Lindgren.

la 6.1. kello 10.00

Tervetuloa loppiaisen messuun kansallispyhäkköön!

Loppiaisen evankeliumi kertoo meille idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille, joulun sanoma kuuluu kaikille.

Saamme saarnavieraaksi Elina Siukosen Suomen Lähetysseurasta. Hänen lisäkseen messua ovat tekemässä Tuomas Vaura ja Aulikki Mäkinen. Musiikista vastaa Anu Åberg.

Tuomiokirkossa käytetään 3. messusävelmäsarjaa.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta on saatavissa pyydettäessä. 

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä