Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon ehtoollisvälineet, jotka on peitetty violetilla kalkkiliinalla. Violetti on katumuksen ja paastonajan väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Ensimmäisenä paastonajan sunnuntaina puhutaan kiusauksista, ne eivät jätä meitäkään rauhaan. Aikanaan Jeesusta houkuteltiin pettämään kutsumuksensa, mutta hän voitti kaikki kiusaukset. Hän on meidän apumme kiusausten piirityksessä. Siksi tämä päivä on käsikirjassa otsikoitu sanoilla Jeesus, kiusausten voittaja.

Messussa ovat pappeina Minttu Väisänen, Mika Mäntyranta ja Pete Hokkanen. Musiikista vastaavat Anu Åberg ja Markku Hietaharju.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Tuomiokirkossa on käytössä 3. messusävelmäsarja.

Messua voi seurata osoitteessa virtuaalikirkko.fi