Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna violettiin väriin. Se on katumuksen ja paastonajan väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tämä sunnuntai vie meidät vieraaksi aterialle, jossa Jeesus ja syntinen nainen kohtaavat. Pyhän avainsanat ovatkin rukous ja usko, ja niistäkin on ruokapöydän äärellä puhe.

Messua ovat valmistelleet ja toteuttavat Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoululaiset. Pappeina ovat Sofia Flinck, Aulikki Mäkinen ja Minttu Väisänen. Musiikista vastaavat urkuri Markku Hietaharju, kanttori Anu Åberg, Luminos-kuoro sekä Tuomiokirkkoseurakunnan nuoret.

Virret:
814:1-3
490:2-3

Tekstit:
1. Moos. 32:23–32
Jaak. 1:2–6
Luuk. 7:36–50

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Tuomiokirkossa on käytössä 3. messusävelmäsarja.

Messua voi seurata osoitteessa virtuaalikirkko.fi