Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna violettiin väriin. Se on katumuksen ja paastonajan väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Paaston matkamme kohti ristin ja ylösnousemuksen pääsiäistä jatkuu. Tänään Jeesus – Pahan vallan voittaja – kysyy meiltä, kenen puolella me olemme.

Messussa ovat pappeina Jenni Pihajoki, Mika Mäntyranta ja Miika Ahola. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Anu Åberg.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Tuomiokirkossa on käytössä 3. messusävelmäsarja.

Messua voi seurata osoitteessa virtuaalikirkko.fi