Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna violettiin väriin. Se on katumuksen ja paastonajan väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Päivän evankeliumissa Jeesus puhuu Jumalan taivaallisesta leivästä, joka antaa maailmalle elämän. Jeesus todistaa itsestään: Minä olen tämä elävä leipä, joka on tullut taivaasta, ja se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti. Jeesus jakaa lahjojaan meille ja kutsuu meitä jakamaan omastamme tarvitseville.

Vietämme messua yhdessä Nuorekkaiden eläkeläisten kanssa.

Messun pappeina ovat Mika Mäntyranta ja Aulikki Mäkinen, musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Markku Hietaharju.

Raamatuntekstit: Jes. 55:1-3 / Ilm. 21:6-7 / Joh. 6:48-58.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Tuomiokirkossa on käytössä 3. messusävelmäsarja.

Messua voi seurata osoitteessa virtuaalikirkko.fi