Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon ehtoollisvälineet, jotka on peitetty violetilla kalkkiliinalla. Violetti on katumuksen ja paastonajan väri.

su 24.3. kello 10.00

Turun tuomiokirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Palmusunnuntaina lähdemme seuraamaan Jeesuksen elämän viimeisiä vaiheita. Jeesuksen tie Jerusalemissa kulkee kohti kärsimystä ja kuolemaa. Ne ovat meille toivon ja voiton merkkejä, niiden vertauskuvana ovat palmunoksat tai meillä myös pajunoksat.

Palmusunnuntain messun johtaa arkkipiispa Tapio Luoma, häntä avustavat Jenni Pihajoki ja Sofia Flinck. Musiikista vastaavat Anu Åberg ja Markku Hietaharju.    

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Tuomiokirkossa on käytössä 3. messusävelmäsarja.

Messua voi seurata osoitteessa virtuaalikirkko.fi

 

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä