Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon ehtoollisvälineet, jotka on peitetty violetilla kalkkiliinalla. Violetti on katumuksen ja paastonajan väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Palmusunnuntaina lähdemme seuraamaan Jeesuksen elämän viimeisiä vaiheita. Jeesuksen tie Jerusalemissa kulkee kohti kärsimystä ja kuolemaa. Ne ovat meille toivon ja voiton merkkejä, niiden vertauskuvana ovat palmunoksat tai meillä myös pajunoksat.

Palmusunnuntain messun johtaa arkkipiispa Tapio Luoma, häntä avustavat Jenni Pihajoki ja Sofia Flinck. Musiikista vastaavat Anu Åberg ja Markku Hietaharju.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Tuomiokirkossa on käytössä 3. messusävelmäsarja.

Messua voi seurata osoitteessa virtuaalikirkko.fi