Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Tuomiokirkon kuusijuhla ja joulukuusen valojen sytytys

Valtava joulukuusi, jossa tolkuttomasti lamppuja ihmismassan ympäröimänä

la 25.11. kello 15.45

Turun tuomiokirkko

Perinteinen kuusijuhla kaikenikäisille

Valtakunnan ykköskuusen eli Turun tuomiokirkon edustan joulukuusen valot syttyvät jälleen lauantaina 25.11.23 klo 15.45 alkavassa tilaisuudessa! Tule katsomaan, kuinka iltahämärässä kuuseen syttyy tänä vuonna 724 lamppua. Luvassa on iloista, jouluista musiikkia. Tilaisuuden juontavat Kirkonrotat Hilda ja Hulda ja seurakuntapastori Jenni Pihajoki pitää pienen puheen. Musiikista vastaa Musiikkikoulu Ilosen bändi ja lasten lauluryhmä. Kun kaikki laskevat yhdessä kymmenestä nollaan, kuusen valot syttyvät noin klo 16.10.

Heti kuusen valojen sytyttämisen jälkeen klo 16.30 alkaa Tuomiokirkossa myös lasten talvikirkko. 

Tervetuloa mukaan avaamaan adventin ja joulun odotus!

Kuva: Timo Jakonen

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä