Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Avoimet ovet Tuomiokirkossa klo 18-21 sekä Finlandia klo 21

Tuomiokirkon keskilaiva, jossa yksi pylväistä valaistu sinivalkoisella valolla

ke 6.12. kello 18.00 - kello 21.00

Turun tuomiokirkko

Valon polku -kaupunkitapahtuman avoimet ovet itsenäisyyspäivänä

Valotaidetapahtuma Valon polku levittäytyy jälleen Turkuun 6.-9.12. Tapahtuman yhteydessä on itsenäisyyspäivän iltana 6.12. klo 18-21 avoimet ovet Tuomiokirkossa. Klo 21 kajahtaa uruista myös Sibeliuksen Finlandia Tuomiokirkon urkurin Markku Hietaharjun sekä kirkon Oratoriokuoron (joht. Anu Åberg) esittämänä.

Holvikahvila Domcafé on auki itsenäisyyspäivänä klo 17-21.

Tervetuloa nauttimaan kaupungin valotaiteesta sekä kirkon hämärästä!

Lue lisää Valon polku -tapahtumasta Turun kaupungin sivulta tämän linkin takaa

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä