Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Ekumeeninen joulu Suomen Turussa

Neljä miestä erilaisissa piispallisissa kaavuissa seisoo Tuomiokirkon etuosassa orkesteri ympärillään

to 14.12. kello 18.00

Turun tuomiokirkko

Tilaisuus tallennetaan ja esitetään jouluaattona Yle TV1:ssä

Kirkkokuntien ekumeeninen rauhanvetoomus esitetään Turun tuomiokirkossa 14.12.2023 klo 18. Runsaasti myös musiikkia sisältävään tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Tilaisuuden taltiointi esitetään TV1:ssä jouluaattona ennen joulurauhanjulistusta ja on nähtävissä sen jälkeen myös Yle Areenassa.

Taltioinnin vuoksi yleisöä pyydetään olemaan paikalla klo 17.40.

Kuva: Timo Jakonen

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä