Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Aninkaisten Rotaryklubin joulu

Tuomiokirkko ulkoa iltahämärässä, vieressä havuilla koristeltu valaistu lyhtypylväs

ke 29.11. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Jouluinen kaikille avoin tilaisuus

Aninkaisten Rotaryklubi kutsuu kaikkia viettämään adventin ja joulun juhlaa kanssaan! Luvassa mm. Kauneimpia Joululauluja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran kautta maailman lasten auttamiseksi.

HUOM! Marraskuun Liljaan (11/2023) oli Kirkko soi -osioon päässyt tilaisuuden kohdalle toisen konsertin tietoja. Rotaryklubin joulussa ei kerätä kolehtia vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusten hyväksi eikä siellä ole juontajana Antero Mertarantaa.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä