Raamattuluennot 2024: Luominen, häpeä ja syyllisyys. Minttu Väisänen

Raamattu-luennot Turun tuomiokirkossa 2024

Oletko kiinnostunut Raamatun rikkaasta sisällöstä? Tässä luentosarjassa pääset sisälle Raamattuun temaattisin näkökulmin.

Luentosarjassa saat välineitä omaan hengellisyyteen, näkökulmia tekstien tulkintoihin ja niihin Raamatun sisältöihin, jotka tulevat esille myös lukuisissa maallisissa yhteyksissä. Tule mukaan kuulemaan tekstien moninaisuudesta. Luentoja pitävät Tuomiokirkkoseurakunnan papit. Erikoisvieraina luennoimassa ovat myös Sensuroitu-kirjan toinen kirjoittaja, pappi Paavo Huotari sekä eksegetiikan eli raamattututkimuksen professori Lauri Thuren.

Ohjelma:

7.2. Muuttuva Raamattu? Sensuroitu: Raamatun muutosten vaiettu historia -kirjan toinen kirjoittajista Paavo Huotari

14.2. Kuka Jeesus oli? Sofia Flinck

21.2. Vaikea Raamattu? Mika Mäntyranta