Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Iiro Komulaisen pianokonsertti Yhteisvastuun hyväksi

Nuori mies flyygelin ääressä

to 7.3. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Musiikillinen matka maailman ympäri

Nuori pianisti Iiro Komulainen soittaa Turun tuomiokirkossa pianokonsertin Yhteisvastuun hyväksi. Matka maailman ympäri -konsertissa kuljetaan sävellyksien kautta ympäri maailman ja jopa sen ulkopuolelle. Mukana on niin Komulaisen omia sävellyksiä, improvisaatiota (konserttiin tulijat voivat jo miettiä matkusteluun sopivaa aihetta) kuin vaikkapa Hans Zimmerin Interstellarkin.

Komulainen valmistui Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta vuonna 2020. Hän on keikkaillut ahkerasti niin Suomessa kuin maailmallakin. Lisäksi hän päivittää ahkerasti somekanavia ja lataa soittovideoitaan YouTubeen. Katso Komulaisen YouTube-videoita tästä linkistä.

Tämän yhteisvastuukonsertin liput maksavat 10€, ja niihin sisältyy ohjelma. Komulainen esiintyy Tuomiokirkossa ilman palkkiota, konsertin tuotto tilitetään kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräykselle. Lue lisää tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksestä tästä linkistä.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä