Iiro Komulaisen pianokonsertti Yhteisvastuun hyväksi

Nuori mies flyygelin ääressä

Musiikillinen matka maailman ympäri

Nuori pianisti Iiro Komulainen soittaa Turun tuomiokirkossa pianokonsertin Yhteisvastuun hyväksi. Matka maailman ympäri -konsertissa kuljetaan sävellyksien kautta ympäri maailman ja jopa sen ulkopuolelle. Mukana on niin Komulaisen omia sävellyksiä, improvisaatiota (konserttiin tulijat voivat jo miettiä matkusteluun sopivaa aihetta) kuin vaikkapa Hans Zimmerin Interstellarkin.

Komulainen valmistui Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta vuonna 2020. Hän on keikkaillut ahkerasti niin Suomessa kuin maailmallakin. Lisäksi hän päivittää ahkerasti somekanavia ja lataa soittovideoitaan YouTubeen. Katso Komulaisen YouTube-videoita tästä linkistä.

Tämän yhteisvastuukonsertin liput maksavat 10€, ja niihin sisältyy ohjelma. Komulainen esiintyy Tuomiokirkossa ilman palkkiota, konsertin tuotto tilitetään kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräykselle. Lue lisää tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksestä tästä linkistä.