Leikki-ilta Tuomiokirkossa

Kuvassa pehmolelunalle supersankarin asussa

Tervetuloa leikkimään Tuomiokirkkoon! Tapahtuma on osa valtakunnallista leikkiviikkoa.

Tuomiokirkossa on erilaisia leikkipisteitä, joilla voitte koko perheen kanssa leikkiä tapahtuma-ajan puitteissa niin kauan kuin viihdytte. Voitte esimerkiksi leikkiä Agricolan kappelissa lasten alttarilla tai värittää värityskuvia, etsiä kirkosta paikkoja valokuvien avulla, lorutella tai kokeilla erilaisia jumppaliikkeitä. Mukana leikkimässä lastenohjaajat Merja Forsman ja Marianna Koskela.