Turun tuomiokirkon tornikamerat

Tuomiokirkon torniin asennettiin keväällä 2022 kaksi webbikameraa, jotka kuvaavat kaupunkimaisemaa tornista länteen ja etelään. Kameroiden kuvaa voi seurata netin kautta tässä alla. Klikkaa kuvaa, niin se aktivoituu. Kameroita ja niiden kuvakulmia voi vaihdella kuvan valikosta. Viive kamerakulman kääntämiselle voi olla kymmeniä sekunteja, joten odotathan kärsivällisesti. Kamera voi myös liikkua, jos joku muu käyttää sitä samalla hetkellä.

Päivitys: Kameroiden julkaisun jälkeen ne ovat olleet hyvin suosittuja, ja tämä voi aiheuttaa ongelmia yhteyksissä. Jos sivu väittää, ettei saa kameraan yhteyttä, se kannattaa kokeilla ladata uudelleen. Kamerakulmat vaihtuvat nopeaan tahtiin, koska palvelussa on useita ihmisiä yhtä aikaa kääntelemässä kuvakulmia. Tämä tasaantuu ajan mittaan, kun uutuudenviehätys alkaa vähetä.