Tule käymään Turun tuomiokirkossa

Turun tuomiokirkko on auki vuoden jokaisena päivänä klo 9-18. Kirkkoon on vapaa pääsy. Tilaisuuksien aikana kirkkosalissa ei kuitenkaan voi kierrellä. Toisessa kerroksessa eteläisellä lehterillä on Tuomiokirkkomuseo, johon on pieni sisäänpääsymaksu. Museo on auki samaan aikaan kuin kirkkokin, mutta ei tilaisuuksien aikana. Kesällä Tuomiokirkon kivijalassa palvelee myös holvikahvila Domcafé.

Kierrokset

Tuomiokirkossa pääsee sekä hiljentymään, että tutustumaan historiaan, parhaimmillaan yhtaikaa! Kirkkoa voi kiertää itsekseen omatoimikierrosten avulla. Älykännykällä selattavia kierroksia lisätään näille sivuille sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Tutustu omatoimikierroksiin tällä sivulla.

Kesä-elokuussa kirkossa on keskiviikkoisin ilmainen opastettu kierros klo 14 musiikkihetken jälkeen. Muita opastettuja kierroksia eri kielillä voi tiedustella Visit Turun matkailuneuvonnasta, puh. (02) 262 7900. Linkki Visit Turku -opaspalveluihin.

Hiljentyminen

Tuomiokirkko on myös ihan vain hiljentymistä varten. Siihen se tarjoaa monia mahdollisuuksia. Katso ideoita ja vinkkejä hiljentymiseen tällä sivulla.

Tilaisuudet

Tuomiokirkon tapahtumakalenterista voit selata kirkon tilaisuuksia. Huomioithan kuitenkin, että kirkossa voi olla myös tapahtumia, joita ei laiteta julkiseen kalenteriin, esimerkiksi häitä tai ristiäisiä.

Tuomiokirkon keskilaivaa urkuparvelta alttarille päin