Messu Turun Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tänään messussa puhutaan kristityn vapaudesta, joka pohjautuu siihen, että Jeesus on täyttänyt Jumalan vaatimukset meidän puolestamme.

Messu toteutetaan yhdessä Turun kristillisen opiston kanssa. Messua ovat tekemässä Jukka Hautala, Miika Ahola, Leena Haarala ja Matti Ijäs. Musiikista vastaavat Anu Åbergin ja Markku Hietaharjun lisäksi Sekakuoro Kulkuset.

Messuun voit osallistua myös Virtuaalikirkon välityksellä osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Virret löytyvät myös nettivirsikirjasta www.virsikirja.fi