Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin: Elävä arki uskon maailmassa – elävä usko arjen maailmassa

ma 4.10. kello 18.00

Turun tuomiokirkko

Piispa Mari Leppänen ja piispa emerita Irja Askola keskustelevat elävästä arjesta uskon maailmassa ja elävästä uskosta arjen maailmassa. Ilta on osa Turun NNKY:n ja Turun tuomiokirkkoseurakunnan Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin -esityssarjaa.

Millaista on elävä arki uskon maailmassa? Entä mitä on elävä usko arjen maailmassa? Keskustelua käyvät piispa Mari Leppänen ja piispa emerita Irja Askola. 

Ilta on ensimmäinen osa Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin -esityssarjassa. Sarja on Turun NNKY:n ja Turun tuomiokirkkoseurakunnan yhdessä toteuttama kokonaisuus, joka kuuluu Turun NNKY:n 125-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoon.

Sarja esittelee vuosisatojen varrelta naisia, jotka ovat kohdanneet omana aikanaan vastuksia ja vaikeuksia. Luottamus Jumalaan ja omaan visioon ovat auttaneet vastaanottamaan haasteet ja luomaan uutta. Syksyn ja kevään aikana nämä nöyrät mutta rohkeat naiset tarjoavat vertaistukea nykynaisillekin.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä