Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin: Elävä arki uskon maailmassa – elävä usko arjen maailmassa

Piispa Mari Leppänen ja piispa emerita Irja Askola keskustelevat elävästä arjesta uskon maailmassa ja elävästä uskosta arjen maailmassa. Ilta on osa Turun NNKY:n ja Turun tuomiokirkkoseurakunnan Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin -esityssarjaa.

Millaista on elävä arki uskon maailmassa? Entä mitä on elävä usko arjen maailmassa? Keskustelua käyvät piispa Mari Leppänen ja piispa emerita Irja Askola.

Ilta on ensimmäinen osa Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin -esityssarjassa. Sarja on Turun NNKY:n ja Turun tuomiokirkkoseurakunnan yhdessä toteuttama kokonaisuus, joka kuuluu Turun NNKY:n 125-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoon.

Sarja esittelee vuosisatojen varrelta naisia, jotka ovat kohdanneet omana aikanaan vastuksia ja vaikeuksia. Luottamus Jumalaan ja omaan visioon ovat auttaneet vastaanottamaan haasteet ja luomaan uutta. Syksyn ja kevään aikana nämä nöyrät mutta rohkeat naiset tarjoavat vertaistukea nykynaisillekin.