Tuomiokirkon perinteinen jouluhartaus

Tuomiokirkon pääkuorin kattoon maalattuja, kullanvärisiä enkeleitä sinisellä pohjalla. Kuva on otettu alhaalta päin.

Tervetuloa arkkipiispan johtamaan jouluhartauteen kansallispyhäkköön!

On jouluaatto ja suuri juhla on alkanut. Valmistelut, keskeneräisetkin, saa jäädä taakse. On aika käydä itse juhlaan ja toivottaa joulun lapsi, Jeesus, tervetulleeksi.

Tuomiokirkon perinteisen jouluhartauden johtaa arkkipiispa Tapio Luoma, häntä avustaa Pete Hokkanen. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Anu Åberg.