Liikuttava Lahja -joulukonsertti

Konsertin punainen mainoskuva, jossa Tuomiokirkon kuva ja teksti Joululaulukonsertti Turun tuomiokirkossa 9.12.2021.

Tee hyvää ja tule joulukonserttiin Tuomiokirkkoon. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotolla tuetaan lasten liikuntamahdollisuuksia.

Upeaa joulutunnelmaa loihtivat seurakuntien kuorot. Konserttiin on vapaa pääsy, lähde mukaan!

Urheilijat keräävät konsertin aikana kolehdin, joka ohjataan suoraan Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniatyön keräykseen, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden liikunta- ja urheiluharrastuksia. Kolehtiin voi osallistua käteislahjoituksella tai MobilePaylla.

Liikuttava Lahja on osa ympärivuotista Paavo Nurmi Charity -työtä. Jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus kokea liikunnan iloa, onnistumisia ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja Paavo Nurmi Charity -työstä