Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Liikuttava Lahja -joulukonsertti

Konsertin punainen mainoskuva, jossa Tuomiokirkon kuva ja teksti Joululaulukonsertti Turun tuomiokirkossa 9.12.2021.

to 9.12. kello 18.00

Turun tuomiokirkko

Tee hyvää ja tule joulukonserttiin Tuomiokirkkoon. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotolla tuetaan lasten liikuntamahdollisuuksia.

Upeaa joulutunnelmaa loihtivat seurakuntien kuorot. Konserttiin on vapaa pääsy, lähde mukaan!

Urheilijat keräävät konsertin aikana kolehdin, joka ohjataan suoraan Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniatyön keräykseen, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden liikunta- ja urheiluharrastuksia. Kolehtiin voi osallistua käteislahjoituksella tai MobilePaylla.

Liikuttava Lahja on osa ympärivuotista Paavo Nurmi Charity -työtä. Jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus kokea liikunnan iloa, onnistumisia ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja Paavo Nurmi Charity -työstä

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä