CCA-kuoron joulukonsertti

Tuomiokirkko lumen keskellä, kirkas tähti ristin päällä

Chorus Cathedralis Aboensis -kuoron upea joulukonsertti

Chorus Cathedralis Aboensis- kuoron (CCA) joulukonsertti 10.12. klo 19 Turun tuomiokirkossa. Konsertin ohjelmassa rakastettuja joululauluja, kuten Rauhaa, vain rauhaa kellot ne soi, Jouluyo, juhlayö ja Neitsyt pikku poijuttansa sekä tuntemattomampia helmiä, kuten John Tavenerin ”The Lamb”.

Konsertin kruununa kuullaan F. Poulencin upea Quatre Motets pour le Temps de Noel. Teos on saanut inspiraationsa neljästä Jeesuksen syntymähistorian kohtauksesta. O magnum mysterium vangitsee Jeesuksen syntymän mysteerin, Quem vidistis kysyy paimenilta "Kenet näit?", Videntes stellam kuljettaa kuulijat tähtitaivaan yöhön ja Hodie Chistus natus est on julistus ilosta kuulijoiden sydämiin.

Konsertin johtaa Paavo Hyökki. Liput 20 €/17 €, lippu.fi sekä R-kioskit.

Edellytämme tilaisuuteen tulijoilta koronapassia. Lataathan koronapassin itsellesi valmiiksi Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fi. Voit esittää passisi joko paperisena tai mobiililaitteen näytöltä. Tarkistamme sen ovella sisääntullessasi. Saatamme tarkistaa samalla myös henkilöllisyyden. Passia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta. Passin tarkistus saattaa aiheuttaa ruuhkia, joten tulethan paikalle ajoissa! Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen Avin päätöksiin tilaisuuksien henkilömäärärajoituksista.