Aninkaisten Rotaryklubin joulukonsertti

Tuomiokirkko, kuvan etualalla seppeleellä koristeltu vanhanaikainen katulamppu

Perinteinen Rotaryjen hyväntekeväisyysjoulukonsertti

Tervetuloa viettämään tunnelmallinen ilta Turun tuomiokirkkoon! Aninkaisten Rotaryt järjestävät jo perinteeksi muodostuneen joulukonsertin, jonka pääsylipputulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen seurakunnan kautta.

Liput konserttiin maksavat 10€, ja niitä saa ovelta ennen tilaisuutta.

Edellytämme tilaisuuteen tulijoilta koronapassia. Lataathan koronapassin itsellesi valmiiksi Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fi. Voit esittää passisi joko paperisena tai mobiililaitteen näytöltä. Tarkistamme sen ovella sisääntullessasi. Saatamme tarkistaa samalla myös henkilöllisyyden. Passia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta. Passin tarkistus saattaa aiheuttaa ruuhkia, joten tulethan paikalle ajoissa! Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen Avin päätöksiin tilaisuuksien henkilömäärärajoituksista.