Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tämän pyhän evankeliumissa Jeesus opettaa meitä luottamaan Jumalan huolenpitoon ja etsimään tärkeintä: Jumalan valtakuntaa. Vietämme messua yhdessä Turun kristillisen opiston kanssa. Messussa saarnaa opiston rehtori Jukka Hautala. Hänen lisäkseen messua ovat tekemässä Helena Lempiäinen, Nea Kytöluoto, Mariia Bobina, Marianne Koskenoja, Adalmina Arvela, Heli Rauhala-Pirttilahti, Kyllikki Krapinoja, Mari Korhonen, Tuomo Tuiskula, Mika Mäntyranta ja Jenni Pihajoki. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Anu Åberg.

Virret ja synnintunnustus:

533: 1, 4
462: 1, 3

Tekstit:

Ps. 127: 1-2
Gal. 6: 2-10
Matt. 6: 25-34

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi