Mozart: Requiem

Kärsivän näköinen marmoripatsas sekä tekstiä, jonka sisältö on samaa kuin tapahtuman tiedoissa

Perinteinen pyhäinpäivän konsertti Tuomiokirkon oratoriokuoron esittämänä

Mozartin Requiem on rakastettu kuoro-, solisti- ja orkesteriteos, joka sisältää paitsi unohtumattomia melodioita, myös suurta laulullista taituruutta ja kuoron sekä orkesterin voimaa ja valtavia tunnemyrskyjä. Lacrimosan kyyneleet putoavat viulistien käsistä kuin pisarat, taivaallinen pasuuna soi ja manalan lieskat uhkaavat kuulijaa. Hyvä voittaa aina pahan ja jäljelle jää pyyntö: Anna heille rauha, Herra.

Solisteina kuullaan menestyneitä eturivin suomalaisia laulajia: Johanna Tikkanen, sopraano, Marika Kivinen, altto, Christian Juslin, tenori ja Nicholas Söderlund, basso. Konserttimestarina toimii Juha-Pekka Vikman ja teoksen kapellimestari on Anu Åberg.

Liput Lippu.fi alk. 29.50 sekä Tuomiokirkolta ja kuorolaisilta 25€/22€.

(Tuomiokirkolla liput ovat myynnissä syyskuun lopulla, Lippu.fi palvelee jo aiemmin)