Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Mozart: Requiem

Kärsivän näköinen marmoripatsas sekä tekstiä, jonka sisältö on samaa kuin tapahtuman tiedoissa

la 5.11. kello 15.00

Turun tuomiokirkko

Perinteinen pyhäinpäivän konsertti Tuomiokirkon oratoriokuoron esittämänä

Mozartin Requiem on rakastettu kuoro-, solisti- ja orkesteriteos, joka sisältää paitsi unohtumattomia melodioita, myös suurta laulullista taituruutta ja kuoron sekä orkesterin voimaa ja valtavia tunnemyrskyjä. Lacrimosan kyyneleet putoavat viulistien käsistä kuin pisarat, taivaallinen pasuuna soi ja manalan lieskat uhkaavat kuulijaa. Hyvä voittaa aina pahan ja jäljelle jää pyyntö: Anna heille rauha, Herra.

Solisteina kuullaan menestyneitä eturivin suomalaisia laulajia: Johanna Tikkanen, sopraano, Marika Kivinen, altto, Christian Juslin, tenori ja Nicholas Söderlund, basso. Konserttimestarina toimii Juha-Pekka Vikman ja teoksen kapellimestari on Anu Åberg.

Liput Lippu.fi alk. 29.50 sekä Tuomiokirkolta ja kuorolaisilta 25€/22€.

(Tuomiokirkolla liput ovat myynnissä syyskuun lopulla, Lippu.fi palvelee jo aiemmin) 

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä