Rippikoulusunnuntain messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa viettämään messua yhdessä Turun tuomiokirkkoseurakunnan rippikoululaisten kanssa!

Tänä pyhänä meitä kehotetaan jättäytymään kokonaan Jeesuksen varaan. Hän voi ja haluaa auttaa meitä kaikissa elämäntilanteissamme.

Messun suunnittelivat ja toteuttavat Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoululaiset.
Messua johtaa pappi Sofia Flinck. Tekstinluvussa, kolehdinkeruussa, esirukouksessa ja monissa muissa tehtävissä toimivat rippikoululaiset ja isoset.
Avustavina pappeina ovat Mika Mäntyranta ja Miika Ahola.
Musiikista vastaavat Markku Hietaharju ja Anu Åberg.
Ehtoollisella avustavat Helena Leino, Sirpa Löyttyniemi sekä Maija Törmä.

Sunnuntain tekstit:
1. lukukappale: Job 38:1–4, 8–11, 16–18
2. lukukappale: 2. Tim. 1:7–10
Evankeliumi: Matt. 14:22–33

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.