Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

ti 7.2. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Tapiolan kuoro, Laulu-Miehet ja Lain Huuto -kuorojen yhteiskonsertti, johtajina Matti, Pasi ja Paavo Hyökki

Tiistaina katedraalin valtaa Hyökki-energia, kun Matti, Pasi ja Paavo Hyökki tuovat johtamansa kuorot Turkuun. Tiistain konsertissa esiintyvät Tapiolan kuoro, Laulu-Miehet ja Lain Huuto.

Tapiolan kuoro on espoolainen lapsi- ja nuorisokuoro, jonka jäsenet ovat lahjakkaita nuoria muusikoita. Jokainen soittaa vähintään yhtä instrumenttia kuorolaulun lisäksi. Kuoroa johtaa Pasi Hyökki.

Laulu-Miehet on yli satavuotias kuoro ja yksi Suomen maineikkaimmista mieskuoroista. Sillä on meriittilistallaan mm. kuorojen ensiesitykset sellaisista teoksista kuin Jääkärimarssi ja Finlandia. Jälkimmäisen teoksen kuorosanoitukset Laulu-Miehet tilasi V.A. Koskenniemeltä 1940, ja tämä kirjoittikin nykyään käytössä olevat Finlandia-hymnin sanat. Nykyään kuoroa johtaa Matti Hyökki.

Lain Huuto on juristien ja oikeustieteen opiskelijoiden kuoro, joka on perustettu vuonna 2009. Kuoron laulajia yhdistää ammattikunnan lisäksi motivoitunut ja kunnianhimoinen asenne tasokkaan kuoromusiikin tekemiseen. Kuoroa on alusta asti johtanut Paavo Hyökki.

Liput: 22€ / 20€

Katedraalisoi.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä