Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

to 9.2. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Turun filharmonisen orkesterin kamarimusiikkikokoonpano

Torstaina Turun filharmonisen orkesterin konsertissa kuullaan kamarimusiikkiherkkua barokkiklassikoiden ystäville. Johann Sebastian Bach sävelsi 1740-luvulla julkaistut Goldberg-muunnelmat, jotka kuitenkin nimettiin hänen oppilaansa mukaan. Goldberg-muunnelmia pidetään kattavimpana aikansa tyylisuuntien ja tekniikoiden esittelynä, ja ne ovatkin lumonneet yhä uusia yleisöjä julkaisustaan lähtien.

Katedraali soi! -ohjelman Goldberg-muunnelmat (BWV 988), jousitriolle on sovittanut Dmitry Sitkovetsky. Konsertissa esiintyvät viulisti Li Qi, alttoviulisti Sauli Kulmala sekä sellisti Andreas Helling.

Liput: 27,50€ / 22,50€ / 10,50€

Lisätiedot ja lippujen ennakkomyynti: tfo.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katedraalisoi.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä