Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

Turun filharmonisen orkesterin kamarimusiikkikokoonpano

Torstaina Turun filharmonisen orkesterin konsertissa kuullaan kamarimusiikkiherkkua barokkiklassikoiden ystäville. Johann Sebastian Bach sävelsi 1740-luvulla julkaistut Goldberg-muunnelmat, jotka kuitenkin nimettiin hänen oppilaansa mukaan. Goldberg-muunnelmia pidetään kattavimpana aikansa tyylisuuntien ja tekniikoiden esittelynä, ja ne ovatkin lumonneet yhä uusia yleisöjä julkaisustaan lähtien.

Katedraali soi! -ohjelman Goldberg-muunnelmat (BWV 988), jousitriolle on sovittanut Dmitry Sitkovetsky. Konsertissa esiintyvät viulisti Li Qi, alttoviulisti Sauli Kulmala sekä sellisti Andreas Helling.

Liput: 27,50€ / 22,50€ / 10,50€

Lisätiedot ja lippujen ennakkomyynti: tfo.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katedraalisoi.fi